Gratis CV Maken Online

Gratis CV MakenAls je wat handigheid hebt, dan is het maken van een CV niet moeilijk, en ben je met een paar uurtjes werk voorzien van een prachtig en persoonlijk CV. Toch is het erg handig om wat hulp met je CV te hebben, immers is het een belangrijk document in je zoektocht naar een goede baan. Met de online tool (onder aan de pagina) kun je zelf snel een perfect en gratis CV maken.

Als je als werkzoekende ingeschreven staat bij het UWV, wordt er een CV voor je gemaakt, in overleg met je werkcoach. Echter, dit CV is niet voor ieder bedrijf waar je wilt solliciteren voldoende. Het is dus slimmer om zelf een CV te maken, eentje waar je precies datgene in kwijt wil, dat voor dat bedrijf, of die mogelijke werkgever interessant is.

Zelf maken of de gratis een cv online maken?

Via internet kun je veel hulp vinden met het maken van een CV. Zo kun je bijvoorbeeld gratis voorbeelden downloaden, deze kun je zelf aanpassen met jouw eigen gegevens. Zo krijg je snel een CV dat er prima uitziet. Verder bestaan er op internet zogenaamde CV-generators. Deze hulpmiddelen helpen je om een keurig uitziend CV te maken. Het enige wat je hoeft te doen is je persoonlijke gegevens in te vullen, net als je opleiding en werkervaring. Hier kan een heel net CV uit komen.

Als je een langere tijd geen baan hebt, dan kun je via het UWV hulp krijgen om een mooi CV te maken. Zoals je ziet, hoef je geen geld uit te geven voor het maken van een prima CV, dat jou aan die baan helpt die je graag wilt hebben. Er zijn mogelijkheden genoeg, dus aan de slag! Gebruik de Gratis Online CV Generator.

Voorbeeld CV

12 Responses to Gratis CV Maken Online

 1. Joram maart 28, 2013 at 1:38 pm #

  Super bedankt. Best een nette CV ook!

 2. MarioJ april 24, 2013 at 9:07 am #

  Bedankt, al voor de 3x een mooie CV gemaakt met jullie website. Kreeg er van het uitzendbureau ook nog een compliment over. Daar ben ik heel blij mee! Nu alleen nog werk…. maar dat lukt wel!

 3. Demi januari 9, 2014 at 8:20 pm #

  Fijn een CV maken op een online website. Geen gezeur meer met Word en de uitlijning van de opsommingen denk ik. Gewoon invullen en klaar

 4. Stef van de januari 15, 2014 at 8:07 pm #

  Goed programma gr Stef

 5. Mevrouw de Vrede januari 18, 2014 at 5:31 pm #

  Duurt het lang voordat ik mijn CV binnen krijg per email?

 6. Ramonie januari 23, 2014 at 2:35 pm #

  Heerlijk, super dankje zooo snel een CV gemaakt voor school

 7. LucO januari 23, 2014 at 7:38 pm #

  Werkt prima dit, gaat snel en goed resultaat. CV is zo gemaakt en duurt niet lang en downloaden in PDF, toppie!

 8. Snaphetniet januari 25, 2014 at 2:23 pm #

  Kan ik het bestand nog aanpassen van layout die ik kan kiezen? Wil namelijk de klassieke layout hebben.

 9. Snaphetniet januari 25, 2014 at 2:23 pm #

  Kan ik het bestand nog aanpassen van layout die ik kan kiezen? Wil namelijk de klassieke layout hebben.

 10. Stephan Varik februari 9, 2014 at 2:44 pm #

  Hoi, Ik heb een vraag waar kan ik die heen mailen? Kan ik door jullie ook een curriculum vitae late opstellen? Ik weet namelijk niet hoe dat moet en zou daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Mijn telefoonnummer is …. gr en bedankt Stephan

 11. Hulpopafstand februari 15, 2014 at 11:55 am #

  Stephan, hier kun je zelf een CV samenstellen. Gewoon de vragen beantwoorden en downloaden maar zoo simpel is het.

 12. Super februari 18, 2014 at 11:20 pm #

  Dank voor de hulp en het sturen van mijn CV

Geef een reactie